Köpvillkor

Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.

Milena Harmoni reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls Milena Harmoni rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem och eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan Du har inte ångerrätt om det gäller en specialtillverkad vara eller REA.

När du utnyttjat din ångerrätt: Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den.
Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Milena Harmoni  följer Dataskyddsförordningen (GDPR)

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. (mia@milenaharmoni.se)

Leveranser
Din order skickas normalt inom 3-5 arbetsdagar efter att din betalning har registrerats om inget annat anges. Vi skickar våra försändelser med Postnord och vanligtvis tar det mellan 3-5 dagar att få sitt brev. Ibland kan det ta upp till 2 veckor vilket vi inte kan påverka.
Vi ansvarar inte för eventuellt bortkomna försändelser som är ospårbara!

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel vara. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Ingen returbetalning av fraktkostnader återbetalas dock. Vid byten betalar du även den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss. Först när varan är Milena Harmoni tillhanda så återbetalas returbeloppet.