Kristaller efter chakra

Kristaller efter Chakra

Hur väljer jag ut mina kristaller och hur vet jag vilka kristaller som är bra för mig? Det absolut enklaste och bästa sättet är att välja den du dras till, “gå på din känsla” och lita på din intuition. Det handlar om att inte ifrågasätta det du får till dig, utan bara följa med och lyssna intuitivt vad din känsla säger. Så gör jag när jag väljer kristaller till mig själv. Och jag får alltid den kristallen jag behöver även om mitt öga inte alltid håller med mig.  Läs gärna mer om kristallernas egenskaper och om vad varje chakra står för så blir det lättare när du sen ska välja.

– Jag har här nedan lagt in många kristaller i respektive Chakra så att du lättare kan hitta just dina favoriter. Sen är det verkligen inte “hugget i sten” att välja de kristaller som är kopplade till ett visst chakra. Välj intuitivt så blir det bra oavsett!