Om magiska kristaller

Om magiska kristaller och deras betydelse.

Kristaller har olika vibrationsnivåer och frekvenser som hjälper oss på olika sätt beroende på hur vår egen energinivå är. När vi t.ex känner oss låga på energi eller behöver få en extra självförtroendehöjning så kan vi använda oss av kristaller. Men naturligtvis också när vi behöver jorda oss så att vi håller oss  i vår energikropp och känner fullt medvetande. Det handlar om att balansera energierna så att du mår bra både själsligt, fysiskt och mentalt.

Om vi går länge med en energiobalans så kommer det påverka hela vår fysiska kropp och vår energikropp på ett negativt sätt. Det kan yttra sig så att vårt humör blir påverkat, vår sinnesstämning är obalanserad och alla våra inre organ påverkas. Det är då viktigt att återta sin balans genom att jorda sig och hitta till en punkt där det känns tryggt och harmoniskt igen.

Hur vet man vilken kristall man ska välja?
Man kan välja en kristall på lite olika sätt…jag tänker att om du litar på din intuition och väljer utifrån hur det känns så kan det inte bli “fel”. Vi dras nästan alltid till de kristaller vi behöver, men vi kan också känna olust till vissa kristaller som vi faktiskt behöver för vår personliga/andliga utveckling. Du kan fråga dig själv vilken kristall du behöver genom att hålla den i vänsterhanden och känna efter om den känns som “din” kristall. Följdfrågan kan också vara “Kommer den här kristallens energi gynna mig i min mediala och personliga utveckling?” Naturligtvis ställer du din fråga utifrån vilket behov du har just nu som du behöver stöd med.
Klicka på bilden nedan så kan du läsa mer om just den kristallen du är intresserad av.
Alla länkar är inte färdiga ännu så om du vill läsa mer – klicka dig in i webbutiken och sök upp den kristall du är intresserad av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *