Om mig

Om mig

Jag heter Mia och är en levnadsglad, kreativ kvinna som ser på livet med positiva och nyfikna ögon. Älskar att vara i nuet och njuta av allt som livet har att erbjuda. Jag är utbildad Professionell Coach, Certifierad KBT/ACT Mindfulnesscoach, Healingterapeut, Handledare i Sorgbearbetning™ och Intuitiv Konstnär. Jag brinner för allt som har med personlig utveckling och healing att göra och strävar efter att leva mitt liv i samklang med min inre känsla. Jag finner min lycka i livet genom vänner, familj och kreativt skapande av alla slag. Jag är bra på att vara tacksam över små saker som livet erbjuder mig och jag har kommit till insikt om att man finner lyckan i djupet av sitt hjärta. Så länge jag minns så har jag varit väldigt intresserad av personlig utveckling och andlighet, och nu har jag utvecklat det från att vara ett intresse till att hjälpa människor framåt i livet. 

Jag är en naturlig rådgivare och skapar alltid utrymme för de som behöver mitt stöd. Att lyssna och ta till mig andras ord är också en av mina främsta egenskaper och något jag värderar högt. Jag är mycket bra på att integrera med människor och har en fin känsla för att bemöta andra med respekt och ärlighet. Jag anser mig själv som jordnära och harmonisk, men fylld med livsglädje. Jag finner mitt lugn i naturen, vid sjöar och på klippor nära havet. 

Att tänka positivt och vårda sitt inre är avgörande för ett själsligt innehållsrikt liv. Hur man ser på sig själv och hur tankemönstret ser ut påverkar oss enormt mycket, och med tankens kraft och en positiv livssyn så kan vi åstadkomma underverk i våra liv. Att arbeta med människor på en djupare själslig nivå är väldigt spännande och givande på många olika sätt. Mötet med varje enskild individ är unik, och vid varje tillfälle får jag nya lärdomar och kan på ett utvecklande sätt förmedla det som behöver lyftas fram.

Mia