Kalender

Kalender

 

Min fysiska butik är nu stängd men du hittar alla vackra saker i min webbutik.
Där säljer jag fantastiska kristaller i många olika former, rökelse av alla de slag – både pinnar, stickor och buntar, vackra smycken, selenitprodukter, saltkristalllampor, kortlekar, mina anteckningsblock och min originalkonst i form av tavlor och akvareller. 
________________________________________________________________________

Allt har en början och ett slut, så även detta.
Det jag trodde var min dröm visade sig inte vara det. Det kändes helt enkelt inte bra i magen. Konstigt va att vi tror på något så mycket, men sen visar det sig vara en annan väg jag ska gå. Jag tror bestämt att Universum har en annan plan för mig.
Det känns skönt att jag inte ser detta som ett nederlag – snarare som en insiktsresa som fick mig att förstå vad jag inte vill ha och vad jag saknar. De där sakerna som liksom visar sig vara mer värdefulla än mycket annat.
Anledningarna är många varför jag har bestämt mig för denna väg. Det har att göra med att ekonomin inte går ihop, allt flängande fram och tillbaka, men mest är det min magkänsla som fått leda mig till detta. Det har också att göra med att jag i dagarna börjar min ADHD-utredning och det kommer ta energi och fokus. Som ni kanske förstår så har jag sagt upp min lokal i Göteborg och kommer lägga min energi på att vidareutveckla min fina webbutik. En ny tid helt enkelt i mitt liv.
*****
Nu börjar en ny härlig tid med oändliga möjligheter med helt andra saker på gång. Det ska bli så kul att få prova nåt helt nytt, långt bort från det jag gjort förut… kan tyvärr inte berätta vad det är ännu, men ni får veta i sinom tid.
Jag kommer framöver också att fokusera mer på mitt abstrakta måleri och fortsätta utveckla Artbymia som jag inte har haft varken tid eller plats för under den senaste tiden. Nu ska kreativiteten få mer plats och flöda fritt. Det ska bli så underbart att få måla igen.

Så, nu packar jag ner min “gamla” dröm och skapar en mer anpassad dröm efter mina behov. Det ska bli fantastiskt att starta den delen av min nya resa.
Stor kram och massor av kärlek från mig
Mia


Vill du boka behandling såsom Healing, Distanshealing, Coachning och Sorgbearbetning™.  Boka din tid här. 
Jag säljer också mina tavlor i original, tryckta anteckningsblock med budskap på och egna bokmärken mm. Kika gärna in i min andra webbutik på Artbymia om du är nyfiken.
Mia