Atlantisit

Atlantisit

Trumlad

Trumlad

Atlantisit sänker stressnivåerna och uppmuntrar tänkande innan man talar. Den här stenen är till hjälp för att bryta oss bort från resultaten av dåliga val eller gamla sår, läka upprepade mönster och ha en mer positiv inställning. Det är en effektiv harmoniserare av tvister. Atlantisite hjälper oss till ett högre medvetande om alla våra känslor, både bra och dåliga. Denna sten kommer att ge glädje i din fysiska existens. Atlantisite bidrar till att stärka våra känslor av kärlek, medkänsla och omsorg för oss själv och andra. Och den hjälper till att städa bort emotionell omogenhet – dessutom hjälper den oss att locka till oss kärlek. Den uppmuntrar oss att göra verkliga löften. Atlantisit ökar vår självkänsla/självförtroende och vår uppfinningsrikedom.

Fysisk hälsa

Atlantisit är med fördel bra vid läkning av cellulärt minne, stress, blodproblem, hypoglykemi och diabetes. Atlantisit är en helande kristall för hjärtat och lungorna. Det håller njurarna och magen hälsosam. Denna sten kommer att hjälpa till vid läkning av muskelspasmer och menstruationssmärta. Atlantisite hjälper till med din återhämtning från försvagande sjukdom.
Den uppmuntrar dig att hjälpa till i ditt eget fysiska helande. Det är en utmärkt kristall för att behandla kroniskt sjuka patienter. De gröna och gula färgenergierna i denna pärla hjälper till att läka och balansera de sexuella och reproduktiva organen. Atlantisit fungerar som blodförstärkare och kommer att hjälpa vid cellulär andning tillsammans med leverans av näringsämnen till cellerna.

Medialt

Stenenergierna i denna pärla är ett kraftfullt verktyg för att öppna vägen till andevärlden. Atlantisite är en skyddssten som hjälper dig att stämma överens med dina ideal och den andliga världen. Atlantisite är en stark andlig healer. Den uppmuntrar dig att komma åt och hämta information om dina tidigare liv och medfödd kunskap. Denna sten är idealisk för dem som känner sig åtskilda från sina fysiska själar.

Hitta atlantisit eller se hela sortimentet i webbutiken